Video

Aktualne novice

Zgodbe o uspehu


Ker ima koloidno srebro širok spekter pozitivnih učinkov, vam želim predstaviti nekaj najbolj zanimivih in pomembnih osebnih izkušenj ter izkušenj posameznikov, ki so mi zaupali svoje zgodbe. Prepričajte se!

S koloidnim srebrom uspešno proti aknam

V mladosti in mladostniških letih sem trpel zaradi aken, vključno z rdečicami, oteklinami in srbenjem - približno 10 let. Poskušal sem vse vrste skupnih in alternativnih načinov zdravljenja, vendar mi nič ni pomagalo. Zato sem poskusil tudi s koloidnim srebrom in sedaj želim deliti svoje osebne izkušnje s koloidnim srebrom, tudi z drugimi bolniki z aknami.

Koloidno srebro je resnično pokazalo tako pozitiven učinek na kožo in mi je pomagalo znebiti se mojih aken in slabe kože na splošno. Seveda imam včasih še vedno nekaj majhnih jamic - pač nisem blagoslovljen s čudovito kožo, kot so ostali - toda z uporabo koloidnega srebra postane stanje veliko boljše. Vem, da sem prehodil dolgo pot, polno slabosti in slabih izkušenj, da sem prišel do čiste kože, vendar bi rad, da ga preprosto poskusite. Moje akne, velike lise in pordelost kože so izginile.

- Robert B. iz Trbovelj


Koloidno srebro za čiščenje in zdravljenje ran

Večkrat sem se pri svojem delu v avtomehanični delavnici poškodoval pri svojem delu. Včasih samo s površinsko rano, drugič pa tudi s kar globokimi vrezninami.

Pred uporabo koloidnega srebra sem imel res počasno zdravljenje. Videl sem, da so se moje rane neobičajno dolgo celile od prask, odrgnin in poškodb na splošno. Koloidno srebro opravlja odlično delo in dobro pozdravi vse moje rane. Lahko ga celo uporabite za čiščenje ran in za preprečevanje okužb. Škropilna steklenica s koloidnim srebrom omogoča enostavno, varno in higiensko uporabo. Enostavno jo lahko uporabite na ranah, ne da bi se jih dotaknili.

- Aleš M. iz Žalca


Koloidno srebro pri zdravljenju okužb

Koloidno srebro lahko uporabite za zdravljenje številnih vrst okužb, kot so kožne okužbe, ušesne bolezni, oralne okužbe in okužbe oči. Uporaba koloidnega srebra kot nujnega pripomočka za dom, me je pripeljala do odličnih izkušenj - koloidno srebro bi smatrala kot varen način za čiščenje vseh manjših okužb, od bolečin v grlu do zobnih bolečin. Ena najboljših stvari je, da se lahko uporablja za ljudi in tudi živali, kot so psi ali mačke. Koloidno srebro je resnično vsestransko in morali bi ga uporabljati v vsakdanjem življenjskem slogu. Uporabite koloidno srebro zvečer in do jutra boste kot prenovljeni - to je neverjetno doživetje.

- Dragica G. iz Vojnika


Koloidno srebro izboljšuje vaš imunski sistem

Imam samo dobre izkušnje s koloidnim srebrom in njegovo oralno uporabo. Nikoli nisem bila bolana zelo pogosto, vendar bi rekla, da koloidno srebro celo spodbuja moj imunski sistem. Imam občutek da sem močnejša in bolj odporna. Zdi se mi, da je moj imunski sistem vedno stabilen. Koloidno srebro uporabljam med zimo in sezono gripe. Žlica srebra na dan "prežene" zdravnika stran. To deluje zame, verjetno pa bi tudi za koga drugega.

- Katja P. iz Šentjurja


Želite tudi vi deliti vašo izkušnjo s koloidnim srebrom?

Pišite mi na moj e-mail naslov: kscelje@gmail.com in dogovorili se bomo za kratek intervju, ali pa mi pošljite svojo zgodbo, katero bi radi, da objavim na spletni strani www.kscelje.si.

Ni komentarjev