Video

Aktualne novice

Koloidno srebro zdravi skoraj vse bolezniKoloidno srebro je naravni antibiotik, ki učinkovito zdravi in preprečuje kopico bolezni. Skoraj da ni bolezni, ki ji koloidno srebro ne bi bilo kos- Med drugim tudi učinkovito vpliva na zdravljenje in zaviranje raka ter AIDS-a, potem pa so tukaj še mozolji, akne, luskavica, artirits, glavoboli, pljučnica, vnetje ščitnice, tuberkuloza, meningitis, vnetje mehurja, kašelj, gripa in druge oblike prehladov…Naštevamo lahko praktično v nedogled, vsega kupaj naj bi bilo okoli 650 bolezni.

Kandida, ki je samo ena izmed sodobnih bolezni in se v blažji obliki pojavlja že skoraj pri vsakem 3. človeku, je enostavno obvladljiva s pravilnim uživanjem koloidnega srebra.

Kandida je glivična okužba, ki se pri posameznikih kaže v zelo različnih oblikah, odvisno tudi od tega v katerem stadiju je. Pogosta in ponavljajoča se vnetja sinusov in dihalnih poti, težave s prebavo in prekomernim napenjanjem so eni izmed najbolj pogostih simptomov.

Ker pa koloidno srebro ubije vse glivice, se boste te neprijetne nadloge, v kombinaciji s predpisano dieto, hitro znebili. Za akne in mozolje je najbolje, če boste uporabili koloidno srebro v spreju, ki si ga enostavno razpršite na prizadeto mesto.

Druga možnost je ta, da si obraz umijete s koloidnim srebrom. Najprej si kožo temeljito očistite, potem pa jo navlažite s koloidnim srebrom. Postopek ponovite do 4-krat na dan in prvi mozolji bodo kmalu izginili!

Luskavica, ki sicer še zmeraj velja za „kronično“ bolezen, je s pravilno uporabo koloidnega srebra popolnoma obvladljiva. Ker je luskavica neposredno povezana tudi z imunskim sistemom (tako vsaj kažejo najnovejše raziskave), se z njo lahko spopadeta na dva načina: koloidno srebro redno uživajte, ker bo poskrbelo za zdravo črevesno floro in favno (ta je največkrat vzrok za številne bolezni), rane in lišaji, ki se pojavijo na koži, pa razkužite s koloidnim srebrom. Učinek bo viden takoj, zmanjšalo se bo tudi draženje in srbenje.

Ni komentarjev