Video

Aktualne novice

Cena in dobavljivost koloidnega srebra v SlovenijiČe poguglate za besedno zvezo "Koloidno srebro", in nastavite da vam Google poišče rezultate samo iz Slovenije, boste našli približno 34900 zadetkov.

Med temi rezultati boste našli veliko izdelkov, informacij, dezinformacij in drugih novic o koloidnem srebru. Tukaj vam bomo predstavili nekaj dejstev o različnih izdelkih in njihovih cenah v Sloveniji.


Kje v Sloveniji lahko kupim "Koloidno srebro"?

Koloidno srebro prodajajo med drugim tudi podjetja, ki se drugače ukvarjajo z odkupom in prodajo žlahtnih kovin (zlato, srebro,...), spletne trgovine z bio izdelki, raznorazni centri alternativne medicine, posamezniki ki izdelujejo koloidno srebro doma, bio trgovine, ... kupite ga lahko celo preko malih oglasov,...

Bodite pozorni predvsem pri nakupih v spletnih trgovinah, ki nimajo objavljenih kontaktnih podatkov in skrivajo naslove sedeža podjetja, oz. podjetje sploh ne obstaja, saj tu ne morete odkriti pravega izvora koloidnega srebra in podatke o njegovi kakovosti. Kakovosti tudi ne boste mogli preveriti, če kupujete koloidno srebro preko malih oglasov in od posameznikov, ki ga izdelujejo kar doma.Kolikšne so cene koloidnega srebra v Sloveniji?

Cene koloidnega srebra v Sloveniji so med višjimi v Evropi in se gibljejo tudi do 70 EUR za 1 liter koloidnega srebra (20 ppm). Če dejansko pogledamo koliko srebra je v steklenički koloidnega srebra, plus strošek dela in embalaže ter pakiranja, potem ugotovimo da so cene zelo pretirane.

Zaenkrat še ne obstaja regulativa, po kateri bi lahko ocenili kolikšna je resnična tržna vrednost koloidnega srebra.

V prihodnje se bomo lotili malo bolj obsežne tržne raziskave cen koloidnega srebra v Sloveniji, v primerjavi z Evropo in svetom, zato nas pozorno spremljajte še naprej.

Ni komentarjev