Video

Aktualne novice

Koloidno srebro – vse stare stvari niso nujno dobrePrijateljica, ki se veliko ukvarja z raznimi duhovnimi praksami in se posveča tudi alternativnemu zdravljenju, mi je pred časom, ko sem po več letih zbolel zaradi bakterijske okužbe, predlagala, da naj začnem uživati koloidno srebro. Naraven antibiotik, ki so ga zdravitelji in zdravniki uporabljali več tisočletij, in če ne bi v prejšnjem stoletju odkrili sintetičnih antibiotikov, bi ga verjetno še vedno.

Zdravi namreč tako bakterijske okužbe kot tudi virusne in glivične, saj se mikroskopsko majhni nanodelci srebra v telesu aktivno spopadejo s patogenimi mikroorganizmi ter jih uničijo.

Priporočila mi je, da naj koloidno srebro jemljem namesto antibiotikov, ki mi jih je predpisal zdravnik – ti imajo namreč veliko neprijetnih stranskih učinkov, ki jih koloidno srebro nima.

Rekel sem, da bom poskusil, saj me jemanje nekega naravnega prehranskega dodatka, ki pomaga pri zdravljenju, nenazadnje nima kaj stati – nisem pa si upal kar opustiti antibiotikov, zato sem jih jemal še naprej, dokler se ni sem pozdravil, koloidno srebro pa sem začel jemati šele po tem. Nisem si namreč upal tvegati – bolje je, da začneš nekaj jemati, ko si zdrav, kot potem, ko gre že vse narobe.

Ker sem jemal tako zdravila kot kasneje koloidno srebro, sem na srečo hitro okreval in potem nisem imel nobenih drugih težav več. Sem pa o tem, ali je koloidno srebro res učinkovito, a zamolčano zdravilo, povprašal svojo zdravnico. Ta je bila tako kot večina današnjih zdravnikov proti jemanju česar koli razen tistega, kar pridela farmacija. Pa moram reči, da nisem presenečen – nenazadnje farmacevtske firme plačujejo tudi zdravnike. In vsi vemo, da ti zagovarjajo marsikaj, od cepiv naprej – tudi pri tistih prostovoljnih cepljenjih, kjer učinek cepiva dejansko ni dovolj raziskan.

Tako da sem hitro ugotovil, da zdravnica res ni pravi naslov za nasvet. Raje sem poiskal mnenja na tujih spletnih straneh, saj je v tujini koloidno srebro očitno precej bolj poznano in ga tudi uporablja precej več ljudi. Ampak saj vsi vemo, kako je z medicino v naši mali deželi – še za homeopatska zdravila je trajalo celo večnost, preden so jih vendarle pričeli prodajati v lekarnah, tako da ni čudnega, da nočejo govoriti o tem, kako učinkovito lahko zdravi koloidno srebro.

Sam zase vem: ko bom naslednjič bolan, se bom zanesel zgolj še na koloidno srebro. S tabletami naj se kar zastrupljajo drugi.

Ni komentarjev