Video

Aktualne novice

O strani


V času, v katerem živimo, se pojavlja čedalje večji dvom v sistem v katerem živimo. Zdi se kot da smo pozabili na naravne zakonitosti in smo v ospredje postavili kapital, ki pa nam vedno ne prinese sreče ali zdravja.

Včasih se je potrebno vprašati zakaj katero stvar sploh potrebujemo in kako so se s tem spopadali naši predniki. V tej dobi multimedijske zasičenosti in pomanjkanju prostega časa, se ljudje radi zadovoljujemo z novicami ki nam jih delegirajo.

Morali pa bi se obrniti na naravne zakonitosti ter razmisliti s svojo glavo kaj je prav in kaj ne. Predvsem je pomembno da znamo ločiti slabo od dobrega.

Sam se večkrat vprašam kako so včasih živeli brez stvari, za katere danes menimo da so nujne za življenje. Prav tako bi morali porabiti več časa in razmisliti kaj je dobro za naše zdravje.

Na tej spletni strani se bomo poskušali osredotočiti na naše zdravje ter spoznanja ki so si jih pridobili naši predniki, bodisi po naključju ali kot del raziskav. Veliko je že bilo odkritega v preteklosti, kar pa je zbledelo s čedalje večjo uporabo sodobne farmacije in čedalje večjega pritiska kapitala.

Zdravje bi moralo biti zastonj. »Zoper vsako bolezen raste rož'ca na svetu« je vsem poznan rek. Če pa se poglobimo in stvar pogledamo pobliže, lahko vidimo katere vse osnovne elemente te rožice vsebujejo.

Srebro Ag je tisti naravni element kateremu bomo posvetili največ pozornosti na tej spletni strani. Kot strojnik sem pobliže spoznal tehnične lastnosti tega elementa že v srednji šoli. Impresioniran pa sem bil ob spoznanju, ki sem ga pridobil pri vsakoletnem prebolevanju grip in prehladov, da je tudi srebro tisti naravni element ki lahko blagodejno vpliva na naš imunski sistem.

Moja zgodba z koloidnim srebrom se je začela v maju 2014, ko sem iskal alternativo za odstranjevanje bradavic. Prodajalka v trgovini z bio izdelki mi je za to priporočila koloidno srebro in mi ponudila reklamni letak. Ker sem po naravi »nejeverni Tomažek« sem ji odgovoril da se bom najprej pozanimal o izdelku in ga kupil kasneje. To sem tudi storil.

Ob prebiranju člankov na internetu pa mi je postalo jasno, da mi lahko to pomaga tudi pri drugih zadevah. Jezilo me je tudi dejstvo da sem zaradi bolniške odsotnosti od dela v letu 2014 zapravil skoraj ves svoj letni dopust, zato sem se odločil da je potrebno glede tega nekaj ukreniti. Čudežno so se po začetkih vsakodnevnega preventivnega uživanja koloidnega srebra težave s prehladi in gripo prenehale.

Na tej spletni strani hočem prikazati svoje izkušnje ter izkušnje drugih, ki jim je koloidno srebro pomagalo pri raznovrstnih problemih. Kot bomo videli v nadaljevanju ga lahko uporabimo tudi za druge namene, ne samo zdravstvene.

Zakaj spletna stran? Kot sem že prej povedal sem po izobrazbi strojnik in iz tega stališča tudi gledam na stvari okrog sebe na ta način. Priročniki na primer, imajo dolga in razdrobljena kazala, da lahko hitro najdemo bistvo ko ga potrebujemo in nam ni potrebno prebrati cele knjige. Na spletni strani pa lahko po naslovih, kazalu ali celo iskanju hitreje pridemo do člankov ki nas zanimajo.

Ob zaključku tega uvoda vam želim čimveč zdravja in čimveč pozitivnih izkušenj pri uporabi koloidnega srebra. Na srce pa vam polagam, da ne verjemite vsega kar vam govorijo drugi, temveč gradite na lastnih izkušnjah in delajte svoje zaključke, jih delite z drugimi ter živite pozitivno.

Avtor
Anton Križnik

Ni komentarjev