Video

Aktualne novice

Videoposnetek dokaza, da koloidno srebro res uničuje bakterijeTukaj je video, ki prikazuje zelo preprost preskus, ki ga lahko opravite v zasebnosti svojega doma, in s tem sami sebi dokažete da koloidno srebro res izkorenini rast bakterij.

Ni vam potrebno plačevati stotine ali tisoče evrov, za najem prefinjenega laboratorija za testiranje koloidnega srebra za vaše potrebe.

Pravzaprav lahko to storite hitro in enostavno kar v svoji kuhinji, v nekaj dneh. Rezultati so neizpodbitni, kot boste to videli tudi v zgornjem videu.

Pretekla leta me je veliko ljudi spraševalo, kako dokazati, da koloidno srebro res ubije bakterije.

Seveda obstaja dobesedno na stotine in stotine kliničnih študij, ki dokazujejo presenetljivo sposobnost koloidnega sreba, da uničuje bakterije, viruse in glivice.

Ta izjemna zmožnost uničevanja patogenov je koloidnemu srebru prislužila ime "najmočnejši naravni antibiotik na svetu".

Na tej povezavi lahko najdete 80 različnih kliničnih študij in belih dokumentov o koloidnem srebru in njegovi sposobnosti ubijanja patogenov.

Če pa kljub temu ne verjamete besedam stotine medicinskih raziskovalcev, ki so v obdobju več kot 100 let opravljali klinične raziskave in želite preveriti oziroma dokazati, da koloidno srebro izkorenini rast bakterij, lahko to naredite precej enostavno.

Pravzaprav je vse kar potrebujete nekaj kozarcev mleka, plastična žlica za mešanje in majhna steklenica z vrednostjo od 10 ppm do 20 ppm koloidnega srebra.

Oglejte si zgornji videoposnetek, nato pa test preizkusite še v svoji kuhinji. Mislim da boste presenečeni nad tem, kako prepričljiv je dokaz in hkrati tudi veseli, da vam ni potrebno porabiti veliko denarja, da bi zaposlili kliničnega raziskovalca, ki bi opravil test za vas.

Ni komentarjev