Video

Aktualne novice

Videoposnetek testa koloidnega srebra z laserskim kazalnikomV tem videoposnetku se boste naučili narediti preprost in lahek "test z laserskim kazalnikom" s katerim se boste lahko prepričali, da vaše koloidno srebro res vsebuje srebrove delce.

Test z laserskim kazalnikom je najpreprostejši, najcenejši in najhitrejši način za testiranje koloidne raztopine srebra in vizuelno dokazuje, da v raztopini suspendira dobesedno milijarde sub-mikroskopskih srebrovih delcev.

Samo pojdite v temno sobo s stekleno-prozorno posodo koloidnega srebra in z rdečim laserskim kazalnikom posijte skozi raztopino.

Videli boste tanek rdeč svetlobni žarek skozi raztopino. To je zato, ker rdeča laserska svetloba odseva od milijarde drobnih sub-mikroskopskih srebrovih delcev, ki so suspendirani v raztopini in tako tvorijo tanek snop svetlobe.

Če pa želite preveriti ali dobite podoben efekt pri navadni destilirani vodi, poskusite še to. Ker v destilirani vodi ni vsebnosti mineralov, rdeča laserska svetloba ne odseva in na ta način lahko dokažete oziroma potrdite ali vaša koloidna raztopina dejansko vsebuje milijarde suspendiranih sub-mikroskopskih srebrovih delcev.

Ni komentarjev