Video

Aktualne novice

Kitajci uporabljajo "Naprave za srebrovo meglo" za premagovanje koronavirusa


Halosil - stroj za meglo čisti bolniško sobo.  (Foto: Halosil International)

Po poročanju časnika Delaware iz časopisne hiše USA Today družba Delaware trenutno pošilja "stroje za meglenje" na Kitajsko, tako da lahko hitro in učinkovito razkužijo svoje bolnišnice in druge zdravstvene ustanove.

Stroji za meglo uporabljajo lastno mešanico ionskega srebra (aktivna oblika koloidnega srebra, ki se bori proti okužbam in edina oblika, za katero je dokazano, da ubija koronavirus) in vodikovega peroksida za razkuževanje vseh trdih površin, torej tal, sten, stropov, miz in  pultov itd.

Po hitrem postopku jih pošiljajo na Kitajsko
(Tudi druge države jih kupujejo)

Stroški so okrog 10.000 dolarjev na kos, "Stroje za meglo" na Kitajsko pošilja podjetje Halosil International, ki izdeluje enote v ZDA.

Cilj je seveda pomagati preprečiti širjenje virusa v bolnišnicah in zdravstvenih ustanovah ter pomagati zaustaviti krizo s koronavirusom na Kitajskem.

Tole je napisal spletni časopis Delaware 10. februarja:

"Podjetje Halosil International na Kitajsko pošilja 150 razkužilnih strojev, da bi s svojimi zdravstvenimi ustanovami pomagali v boju proti koronavirusu.

To je toliko, kot jih običajno prodajo v enem letu, je dejala Maryalice StClair, podpredsednica za razvoj poslovanja in solastnica podjetja.

 Enote prodajajo za približno 10.000 dolarjev.

"Sramotno je, da se to dogaja, a odkrito povedano, imamo orožje, da preprečimo širjenje koronavirusa, in jih pošiljamo na Kitajsko zelo, zelo hitro," je dejala StClair.

StClair je dejala, da bodo enote uporabljali v novih bolnišnicah, ki jih Kitajska gradi za zdravljenje okuženih, pa tudi v drugih ustanovah.

Taka dezinfekcija uniči vse patogene na površinah in v notranjosti katerega koli tretiranega prostora, pravi podjetje Halosil.

 … Halosil običajno dostavi velika mednarodna naročila prek ladje, vendar jih je moral pred kratkim poslati z letalom…

StClair je povedala, da je po naročilu na Kitajskem njeno podjetje dobilo naročila tudi iz drugih držav v Aziji, vključno z Južno Korejo in Filipini. "Kmalu bodo odposlani. "

Tudi druge države torej naročajo "stroje za meglenje", kar je super!  


Spletno mesto proizvajalca:

"HaloFogger ponuja celovito površinsko dezinfekcijo v vseh prostorih s pritiskom na gumb, s čimer zagotavlja natančno količino razkuževalne raztopine za odstranjevanje patogenov v številnih kompleksnih prostorih, ki jih najdemo v zdravstvenih ustanovah, pri dolgotrajni oskrbi in na področju življenjskih znanosti, pa tudi  v vrtcih, šolah, atletskih objektih in še več. "

In ravno to, katero čudežno protivirusno snov ta neverjetni stroj uporablja za ustvarjanje razkužilne megle, ki ubija koronavirus?  Če bi rekli koloidno srebro, bi imeli prav.  Še enkrat, tukaj so podatki s spletnega mesta proizvajalca:

"HaloMist je naša lastna formula za meglenje, pripravljena za uporabo, registrirana v vseh 50 državah v ZDA.

Naš edinstven postopek stabilizacije je mešanica razvejane moči razkuževalnika vodikovega peroksida s protimikrobnimi ioni srebra in tako zagotavlja več mehanizmov za ubijanje napadov patogenov.

HaloMist se brani pred številnimi bakterijami, virusi, glivami in sporami. "

Tako uporabljajo ione srebra in malo vodikovega peroksida (za aktiviranje srebra) ter bolnišnične prostore in zdravstvene ustanove z njim »meglijo«, da se rešijo koronavirusa in drugih patogenov.

Na spletnem mestu podjetja piše:

"HaloMist s pomočjo mešanice vodikovega peroksida in protimikrobnih ionov srebra deluje kot rešitev - vse v enem - od površinske dezinfekcije, nadzora in sanacije plesni.

Danes se naše rešitve za razkuževanje površin in vode uporabljajo po vsem svetu, da preprečijo širjenje nalezljivih bolezni in zmanjšajo vnos nevarnih strupov in njihovih stranskih proizvodov v procese zdravljenja.

Stranke po vsem svetu zaupajo v naša razkužila in biocide, ki so skladni s standardom ISO 9001 in dokazano, varno in učinkovito zdravijo mikrobiološka onesnaženja v kompleksnih okoljih.

"Danes se borimo proti širjenju okužbe in zagotavljamo varen in čist svet za paciente, stranke in državljane po vsem svetu. "

Pod naslovom »Koristi HaloMista« izvemo, da ima megla tri ključne prednosti:

 ✓ Odpravlja nalezljive patogene - HaloMist deluje na molekularni ravni kot rešitev za forenzično obnovo in razkuževanje, pri čemer uničuje nalezljive materiale ter odstranjuje in nadzira plesen.

 ✓ Ne-korozivno in brez belila - Formula HaloMist varno razgradi v okolju prijazne dezinfekcijske stranske produkte - vodo, kisik in nestrupene komplekse srebra, zaradi česar je tako varna za ljudi in okolju prijazna.

 ✓ Dosega vrhunsko učinkovitost - Dokazano je, da HaloMist v dezinfekcijskih aplikacijah doseže šestmestno hitrost ubijanja.

"Šesta stopnja ubijanja" pomeni, da ti stroji za meglenje srebra povzročajo neverjetno 99,9999% zmanjšanje števila patogenov!

Kako lahko storite enako, pri vas doma

Podjetje Halosil svojih strojev ne prodaja širši javnosti, temveč le komercialnim strankam, kot so bolnišnice in zdravstvene ustanove.

Škoda.  Ampak da ne bo pomote glede tega ... ni vam treba kupiti za 10.000 ameriških dolarjev vrednega stroja za izdelavo "srebrne megle", da bi hišo razkužili od koronavirusa ali katerega koli drugega patogena.

Namesto tega pojdite v lokalno lekarno in kupite ultrazvočni vlažilec zraka za manj kot 40 evrov. (Prav tako so na voljo tudi preko spleta.) Posodo napolnite s koloidnim srebrom in pustite, da vlaži zrak v vaši hiši.


Če UZ vlažilec zraka postavite v svojem domu in pustite, da deluje vse popoldne, se bo srebro na koncu preneslo v vsako sobo skozi zunanje zračne tokove.

Ali pa lahko za koncentrirano pokritost in največjo dezinfekcijo UZ vlažilec zraka preprosto pustite, da deluje v vsaki sobi posebej, uro ali dve na sobo, odvisno od velikosti prostora.

Pogosto ponoči v svoji spalnici, kadar se počutim prehlajenega ali pa če imam kakršne koli težave s sinusi, prižgem UZ vlažilec zraka napolnjenega s koloidnim srebrom. Pustil sem, da deluje vso noč in nisem skrbel za to. In vedno sem se zbudil osvežen in se spet počutil odlično.

Torej lahko sobo (ali celotno hišo) "meglite" s koloidnim srebrom - in ga med tem razkužite - dokler imate prižgan ultrazvočni vlažilec zraka.

Nekateri ljudje celo uporabljajo koloidno srebro skozi enega od teh majhnih difuzorjev eteričnega olja, da bi ustvarili meglico koloidnega srebra, ki se širi po hiši.  Difuzorji ne oddajajo toliko hlapov kot dober izparilnik za meglo, vendar deluje.

In ne, ni razloga, da bi koloidnemu srebru v vlažilniku zraka dodali vodikov peroksid.

Ni komentarjev