Video

Aktualne novice

Koloidno srebro - razkužilo za roke


Koloidno srebro kot razkužilo in sredstvo za čiščenje rok je odlično za razkuževanje doma, saj je okolju prijazno, brez kemičnih strupov, izjemno učinkovito in kar je najpomembneje, poceni!  Prav tako je bolj vsestranski od belila, ne da bi povzročil draženje kože.

Številni znanstveni raziskovalci so potrdili, da je koloidno srebro neokrnjeno razkužilo.  Kot poroča časopis Wall Street Journal, je v članku z naslovom "Vojna proti mikrobom ima srebrno prihodnost" omenjeno:

"Preskusi kažejo, da srebrovi ioni ubijejo mikroorganizme, od škodljivih sevov E. coli, ki povzročajo bolezni, ki se prenašajo s hrano, do bakterij stafilokoka, odgovornih za resne okužbe."

In po mnenju mikrobiologa dr. Richarda Hastingsa, "srebro ... lahko zmanjša raven bakterij za 99 odstotkov.  To posledično zmanjšuje tveganje za okužbo zaradi supervirusov, kot so MRSA, E. coli in salmonela. "

Koloidno srebro je celo v majhnih količinah tako močno, da visoka vsebnost fekalnih bakterij ne more prenesti njegovih razkužilnih lastnosti.


Razpršite koloidno srebro na površino in na roke. Pustite, da se posuši na zraku.

Koloidno srebro se lahko uporablja kot zaključno pršilo na kateri koli površini, da se zagotovi trajna zaščita.

Uporabite ga za razbarvanje smrdečih predmetov po hiši, npr.  superge, ogrinjala, oblačila, klobuki, čevlji, škatle za mačje stelje, okrog kopalnice ali kuhinjski umivalnik.

Ali pa ga uporabite za boj proti mikrobi, plesni in drugim mikrobom, ki se vedno pojavljajo na nepričakovanih mestih v domu:

-  Mobilni telefon

- Tipkovnice (tudi vaše!)

- Volan

- Nakupovalni vozički

- WC sedeži in izplakovalni ročaj

- Ročaj za stranišča (vsi si ne umivajo rok po uporabi stranišča).

Ni komentarjev